یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ |۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 24, 2024
حجت الاسلام سید صادق میرشفیعی

حوزه/ سخنران حرم بانوی کرامت با تأکید بر اینکه ریشه تمام مشکلات انسان در این دنیا، به‌خاطر غفلت از عبودیت است، گفت: انسان برای بندگی و عبادت خدا خلق شده است و زمانی عبادت حقیقی محقق می شود که انسان نسبت به خداوند معرفت و شناخت داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید صادق میرشفیعی طی سخنانی در حرم مطهر بانوی کرامت اظهار داشت: یکی از ابعاد شخصیتی حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، عبادت و بندگی آن بانوی بزرگوار است.

وی گفت: حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها با عبادت متولد و با عبادت هم از این دنیا رفتند و نکته‌ای که موردتوجه باید باشد این است که هیچ‌کس در عالم هستی همچون خاندان عصمت و طهارت نمی‌تواند حق عبادت را در محضر الهی ادا نماید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرشفیعی عبادت‌های چهارده‌معصوم را آثار کمال معرفت آن حضرات دانست و افزود: حضرات معصومین از ابتدای خلقت در عالی‌ترین درجه کمال و قرب به خداوند آفریده شده‌اند و تمام عبادت‌های خاندان عصمت و طهارت از آثار کمال آن‌ها است.

استاد حوزه علمیه با تأکید بر اینکه انسان‌های عادی در این دنیا برای کسری‌هایی که دارند خدا را عبادت می‌کنند، خاطرنشان کرد: تمام آثار عبادت و معصیت به خود انسان برمی‌گردد درحالی‌که حضرات معصومین نه از ترس جهنم و نه به طمع بهشت خدا را عبادت می‌کنند؛ بلکه با شناخت حقیقی که از خداوند دارند عبادت می‌کنند.

وی تأکید کرد: ریشه تمام مشکلات انسان در این دنیا، به‌خاطر غفلت از عبودیت است درحالی‌که انسان تنها برای بندگی خلق شده است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرشفیعی یادآور شد: زمانی که حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها از پدر بزرگوارشان برای کمک به کارهای منزل درخواست کنیز نمودند، رسول گرامی اسلام تسبیحاتی را توصیه نمودند که به تسبیحات حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها معروف است.

وی افزود: باید اهتمام ویژه‌ای به این ذکر داشته باشیم و بعد از نمازهای واجب و مستحب مداومت به این ذکر داشته باشیم چراکه این ذکر هم توصیه رسول گرامی اسلام و هم به‌نوعی ذکر یاد و نام حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها بعد از هر نماز واجبی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین میرشفیعی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها حق بزرگی بر ذمه امت اسلام دارند و بزرگ‌ترین لطف را در حق شیعیان با شفاعت خودشان انجام خواهند داد.

انتهای پیام

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha